Corona hulp 's Heeren Loo Apeldoorn

GEVRAAGD IN KLEINE KLUS, GROOT GEBAAR

Details

Eenmalig
Datum
Dienst Diversen
Regio Apeldoorn breed
Geslacht Vrouw

Beschrijving

’s Heeren Loo Apeldoorn helpt mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking of andere beperkingen. Van jong tot oud.
Vanwege het Covid-19 hebben de cliënten geen dagbesteding en ontvangen zij geen bezoek. We zijn aan het inventariseren welke vrijwilligers zouden willen komen helpen ten tijde van nood. Denk hierbij aan het uitbreken van het virus waardoor zorgpersoneel uitvalt of extra druk is. Jouw hulp kunnen we goed gebruiken. Dit kan zijn ter ondersteuning op de woningen. Denk hierbij aan extra handen om de maaltijden te verzorgen, de bedden op te maken, een spelletje doen, een wandeling maken en evt. ook om te helpen met de verzorging van de clienten indien nodig.

Val je niet binnen de risicogroep en wil je je steentje bijdragen indien het nodig is? Heb je affiniteit met de zorg en kan je met weinig instructies hard aan de slag? Neem dan voor meer informatie rechtstreeks contact met op met Inge Uiterweerd, vrijwilligerscoördinator 's Heeren Loo, vrijwilligers.apeldoorn@sheerenloo.nl
Let op: de verdere procedure gaat via ’s Heeren Loo. Bij deze vraag is reageren via onderstaande knop daardoor niet nodig.

Reageer