Training Krachtig Besturen

Inschrijven

Details

Van Donderdag 5 November 2020
Tot Donderdag 19 November 2020
Frequentie Twee-wekelijks
Dag Donderdag
Tijd 19:30 - 22:15
Prijs €15
Locatie Stimenz -
Type activiteit Training

Omschrijving

Als bestuurder van een vereniging of stichting komt er behoorlijk wat op je af. Naast de praktische zaken van alledag wil je jouw organisatie ook toekomstbestendig maken en houden. In de training ‘Krachtig Besturen’ leer je de fijne kneepjes van het versterken van jouw bestuur en organisatie. Je leert hoe je zelf aan de basis staat van gedragen verandering en de verdere ontwikkeling van jouw bestuur.

Wat kun je verwachten? 
Tijdens twee interactieve, inspirerende avonden krijg je inzicht op jouw persoonlijke bestuursstijl en leer je deze effectiever in te zetten. Er is aandacht voor persoonlijk leiderschap, veranderstrategieën, communicatie en groepsdynamica. We behandelen diverse interventie-instrumenten om ontwikkeling en verandering te initiëren. In een veilig en prettig leerklimaat worden praktijkvoorbeelden met elkaar besproken.

Data
- Donderdag 5 november van 19.30-22.15 uur
- Donderdag 19 november van 19.30-22.15 uur

Over de trainer
Frank Hoes is trainer, coach en adviseur op het gebied van leiderschap en organisatie-ontwikkeling. Hij krijgt er werkelijk waanzinnig veel energie van wanneer hij beweging bij mensen, groepen en organisaties realiseert. Daarom zet hij zich al 15 jaar in om directeuren, bestuurders en managers in de (semi-) publieke sector te ondersteunen bij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling (zie www.frankhoes.nl).

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je in via de knop 'Inschrijven'. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging. Uiterlijk een week voor de eerste trainingsavond ontvang je een herinnering per mail.

Kosten en voorwaarden
De kosten zijn € 15,- per persoon. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur van Vereniging Sportraad Apeldoorn. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega of een relatie. Dit dien je per e-mail door te geven via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de activiteit door een e-mail te sturen naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Vanaf één week voor aanvang van de activiteit ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deze annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat je je via de site hebt aangemeld voor de activiteit.