Training Vrijwilligersbeleid

Inschrijven

Details

Van Maandag 5 Oktober 2020
Tot Maandag 19 Oktober 2020
Frequentie Elke twee weken
Dag Maandag
Tijd 19:30 - 21:30
Prijs €15
Locatie Verpleeghuis Heemhof -
Type activiteit Training

Omschrijving

Hoe maak je het werven en behouden van je vrijwilligers tot een succes? Wat zet je in je vrijwilligersbeleid? Wat levert vrijwilligerswerk op voor de persoon, de vereniging/stichting en samenleving? Tijdens deze training leer je onder meer zaken omtrent begeleiden en omgaan met vrijwilligers, beleid vanuit het bestuur en het opstellen van een jaarplan m.b.t. vrijwilligersbeleid.

Over de trainers
Rianne Burgers is Coördinator Vrijwilligerswerk bij Atlant Zorggroep en in die rol ook betrokken bij landelijke initiatieven op het gebied van vrijwilligerswerk. Tristan Steenmeijer is o.a. loopbaan en studiekeuze adviseur bij Steenhoeven. Samen hebben zij al meerdere malen de training Vrijwilligersbeleid verzorgd.

Data
- Maandag 5 oktober van 19.30-21.30 uur
- Maandag 19 oktober van 19.30-21.30 uur

Locatie

Atlant, locatie Heemhof, Beatrijsgaarde 5 Apeldoorn

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je in via de knop 'Inschrijven'. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging. Uiterlijk een week voor de eerste trainingsavond ontvang je een herinnering per mail.

Kosten en voorwaarden
De kosten zijn € 15,- per persoon. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur van Vereniging Sportraad Apeldoorn. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega of een relatie. Dit dien je per e-mail door te geven via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de activiteit door een e-mail te sturen naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Vanaf één week voor aanvang van de activiteit ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deze annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat je je via de site hebt aangemeld voor de activiteit.