Training Vrijwilligersbeleid (digitaal)

Inschrijven

Details

Van Maandag 1 Oktober 2020
Tot Maandag 1 Oktober 2020
Frequentie Elke twee weken
Dag Maandag
Tijd 19:30 - 21:30
Prijs €0
Locatie Zie omschrijving activiteit -
Type activiteit Training

Omschrijving

Hoe maak je het werven en behouden van je vrijwilligers tot een succes? Wat zet je in je vrijwilligersbeleid? Wat levert vrijwilligerswerk op voor de persoon, de vereniging/stichting en samenleving? Tijdens deze training leer je onder meer zaken omtrent begeleiden en omgaan met vrijwilligers, beleid vanuit het bestuur en het opstellen van een jaarplan m.b.t. vrijwilligersbeleid.

Deze interactieve training wordt digitaal aangeboden.

Over de trainers
Rianne Burgers is Coördinator Vrijwilligerswerk bij Atlant Zorggroep en in die rol ook betrokken bij landelijke initiatieven op het gebied van vrijwilligerswerk. Tristan Steenmeijer is o.a. loopbaan en studiekeuze adviseur bij Steenhoeven. Samen hebben zij al meerdere malen de training Vrijwilligersbeleid verzorgd.

Data
- Maandag 5 oktober van 19.30-21.30 uur
- Maandag 19 oktober van 19.30-21.30 uur

Digitale inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je in via de knop 'Inschrijven'. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging. Uiterlijk een week voor de eerste trainingsavond ontvang je een herinnering per mail waarin tevens de link om deel te nemen wordt verzonden.

Kosten en voorwaarden
Aan deze training zijn geen kosten verbonden. We vragen je nadrukkelijk om actief deel te nemen aan de training om zo met de opgestoken kennis een bijdrage te leveren aan jouw vereniging/stichting.