Training Sponsoring nieuwe stijl (digitaal)

Inschrijven

Details

Van Dinsdag 2 September 2020
Tot Dinsdag 2 Oktober 2020
Frequentie Elke twee weken
Dag Dinsdag
Tijd 19:30 - 21:30
Prijs €0
Locatie Zie omschrijving activiteit -
Type activiteit Training

Omschrijving

Waarom sponsort een bedrijf een vereniging? En wat heb je als vereniging te bieden? Sluit dit op elkaar aan en kun je hier goed op inspelen? Deze training laat je op een andere manier naar sponsoring kijken en ervaren! Daarnaast komen ook andere vormen van het genereren van inkomsten/relaties aan bod, zoals crowdfunding en fondsenwerving.

De training richt zich voornamelijk op sponsoring met praktische tips en oefeningen. Bij veel vraag naar advies over fondsenwerving wordt tijdens de derde avond hier extra aandacht aan gegeven.

Deze interactieve training wordt digitaal aangeboden.

Over de trainers
Deze training zal worden gegeven door Joost Leferink, business developer bij Hollander Techniek. Joost heeft vanuit zijn rol een eigentijdse kijk op sponsoring ontwikkeld welke hij graag deelt met vrijwilligers van Apeldoornse verenigingen en stichtingen. 

Bij veel vraag naar advies over fondsenwerving zal Lineke Maat tijdens de laatste trainingsavond te gast zijn. Lineke heeft als zelfstandig ondernemer en directeur van Taal Doet Meer ruime ervaring met sociaal ondernemerschap, sponsoring en fondsenwerving.

Data
- Dinsdag 29 september van 19.30-21.30 uur
- Dinsdag 13 oktober van 19.30-21.30 uur
- Dinsdag 27 oktober van 19.30-21.30 uur

Digitale inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je in via de knop 'Inschrijven'. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging. Uiterlijk een week voor de eerste trainingsavond ontvang je een herinnering per mail waarin tevens de link om deel te nemen wordt verzonden.

Kosten en voorwaarden
Aan deze training zijn geen kosten verbonden. We vragen je nadrukkelijk om actief deel te nemen aan de training om zo met de opgestoken kennis een bijdrage te leveren aan jouw vereniging/stichting.