Training Sponsoring nieuwe stijl

Inschrijven

Details

Van Dinsdag 29 September 2020
Tot Dinsdag 27 Oktober 2020
Frequentie Elke twee weken
Dag Dinsdag
Tijd 19:30 - 21:30
Prijs €15
Locatie Hollander Techniek -
Type activiteit Training

Omschrijving

Waarom sponsort een bedrijf eigenlijk een vereniging? En wat heb je als vereniging te bieden? Sluit dit op elkaar aan of kun je hier goed op inspelen? Deze training laat je op een andere manier naar sponsoring kijken en ervaren! Daarnaast komen ook andere vormen van het genereren van inkomsten/relaties kort aan bod, zoals crowdfunding en fondsenwerving.

De training richt zich voornamelijk op sponsoring met vele praktische tips en oefeningen. Bij veel vraag naar advies over fondsenwerving wordt tijdens de derde avond hier extra aandacht aan gegeven.

Over de trainer
Deze training zal worden gegeven door Joost Leferink, business developer bij Hollander Techniek. Joost heeft vanuit zijn rol een eigentijdse kijk op sponsoring ontwikkeld welke hij graag deelt met vrijwilligers van Apeldoornse verenigingen en stichtingen. 

Bij veel vraag naar advies over fondsenwerving zal Lineke Maat tijdens de laatste trainingsavond te gast zijn. Lineke heeft als zelfstandig ondernemer en directeur van Taal Doet Meer ruime ervaring met sociaal ondernemerschap, sponsoring en fondsenwerving.

Data
- Dinsdag 29 september van 19.30-21.30 uur
- Dinsdag 13 oktober van 19.30-21.30 uur
- Dinsdag 27 oktober van 19.30-21.30 uur

Locatie

Hollander Techniek, Boogschutterstraat 30 Apeldoorn

Inloop
Een kwartier voor aanvang.

Aanmelden
Schijf je in via de knop 'Inschrijven'. Je ontvangt automatisch per mail een bevestiging. Uiterlijk een week voor de eerste trainingsavond ontvang je een herinnering per mail.

Kosten en voorwaarden
De kosten zijn € 15,- per persoon. Hiervoor ontvang je een aparte mail met factuur van Vereniging Sportraad Apeldoorn. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega of een relatie. Dit dien je per e-mail door te geven via info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Kosteloos annuleren is mogelijk tot één week voor aanvang van de activiteit door een e-mail te sturen naar info@bestuurdersacademieapeldoorn.nl. Vanaf één week voor aanvang van de activiteit ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Deze annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat je je via de site hebt aangemeld voor de activiteit.