Training ‘Centenkwesties voor vrijwilligers’

Details

Van Maandag 23 Maart 2020
Tot Maandag 23 Maart 2020
Frequentie Eenmalig
Dag Maandag
Tijd 19:00 - 20:30
Prijs €0
Locatie Dok Zuid -
Type activiteit Training

Omschrijving

In Apeldoorn worden sinds kort inloopspreekuren gehouden waar mensen terecht kunnen met vragen over geld: Centenkwesties. Veel vrijwilligers in Apeldoorn hebben contact met inwoners van Apeldoorn. Maar praat jij wel eens met deze mensen over geld?

Speciaal voor alle vrijwilligers in Apeldoorn bieden wij een training over geld aan. Omdat wij samen met jullie geldzaken bespreekbaar willen maken.

Tijdens deze training leer je de ins en outs over financiën. Niet alleen voor jezelf, maar ook zodat jij weet hoe je het gesprek hierover kan voeren. Ook krijg je tips over wat je kunt doen als je bijvoorbeeld het vermoeden hebt dat er bij iemand financiële problemen spelen. En hoe je iemand doorverwijst naar de juiste plek.

De training ‘Centenkwesties voor vrijwilligers’ wordt georganiseerd door Apeldoorn Pakt Aan en Centenkwesties en wordt gegeven door Desiree de Zwaan en Gino Hartgers. Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

 

Datum:               Maandag 23 maart 2020
Tijdstip:             19.00 – 20.30 uur, inloop vanaf 18.45 uur.
Locatie:             CODA dok Zuid
                           1e Wormenseweg 460, 7333 GZ Apeldoorn

 

Aanmelden voor deze training kan via de knop 'Inschrijven'. Hiervoor dien je eenmalig een account aan te maken bij Apeldoorn Pakt Aan. 

Meer weten? Mail naar info@apeldoornpaktaan.nl.


Centenkwesties is een samenwerking tussen: Gemeente Apeldoorn, CODA, Stimenz, MEE Veluwe, Don Bosco en Over Rood.